ŞEHİT KAYMAKAMIMIZ MUHAMMET FATİH SAFİTÜRK'ÜN BABASI ASIM SAFİTÜRK KAYMAKAMIMIZ ORHAN GAZİ KARAKAŞ'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

PKKlı teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan Derik Kaymakamı Muhammet Fatih SAFİTÜRK'ün Babası Asım SAFİTÜRK, Ağabeyi Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Ali Haydar SAFİTÜRK ve kuzeni Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet SAFİTÜRK ile birlikte hemşehrileri olan Sakaryalı Göynük Kaymakamı Orhan Gazi KARAKAŞ’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakamımız Orhan Gazi KARAKAŞ tarafından kapıda karşılanan Asım SAFİTÜRK amcamız, Kaymakamımıza Şehit Kaymakam Muhammet Fatih SAFİTÜRK anısına hediye takdim etti. Kaymakamımız ise Asım Amcamıza Sakarya Zaferinin anısına yaptırılan tarihi Zafer Kulesinin maketini hediye etti.
Kaymakamımız Orhan Gazi KARAKAŞ:
’' Yaşanan hain saldırıda şehadet mertebesine yükselen kahraman meslektaşımızı unutmayacağız’' dedi ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.