KAYMAKAMIMIZ SAYIN EFECAN ŞAHİN RAMAZAN BAYRAMI MÜNASEBETİYLE BİR MESAJ YAYINLADI.

Sevinç, kaynaşma ve yardımlaşma günü olan bir Ramazan Bayramı’nı daha milletçe idrak etmekteyiz. Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında, milletin değer verdiği, milli ve manevi günler gelmektedir. Bu manevi ve milli günler güzel duygu ve düşüncelerin en üst seviyeye çıktığı, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının pekiştirildiği, herkesin birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel anlardandır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı’nın Ülkemize ve Milletimize kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, vatandaşlarımızın bayramını en samimi duygularımla kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım.

Efecan ŞAHİN
Göynük Kaymakam V.