KAYMAKAMIMIZ SAYIN EFECAN ŞAHİN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MÜNASEBEYİTLE BİR MESAJ YAYINLADI.

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun'a çıkarak, Türk Milletinin bağımsızlığı için kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihin 98. yıldönümünü, "Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı" olarak milletimize yaraşır bir coşkuyla kutlamaktayız.

Milli Mücadelenin başlangıcı olarak kabul gören bu anlamlı gün, esareti kabul etmeyen bir milletin gençliğine bayram olarak armağan edilmiştir. Gençlik, bir milletin geleceği ve yarınlarının teminatıdır. Gençlere değer veren, onlara tarih bilincini aşılayan, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğini güvenle inşa edebilirler.

Gençlerimize armağan edilen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, başta Cumhuriyetimizin kurucu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum.

Efecan ŞAHİN
Mudurnu Kaymakamı