GÖYNÜK’TE 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.
Göynük’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla ilçemiz kapalı spor salonunda gerçekleştirilen kutlamalar Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ve Kaymakamımız Sayın Efecan ŞAHİN'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Kutlamalarda öğrencilerin sunduğu birbirinden renkli gösteriler ve okunan şiirler ilgiyle takip edildi. Kutlamalar çerçevesinde ilçemiz genelinde düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlerin ödülleri Kaymakamımız Sayın Efecan ŞAHİN ve Göynük Belediye Başkanı Kemal KAZAN tarafından verildi.
Kutlamalara Kaymakamımız Sayın Efecan ŞAHİN, Göynük Belediye Başkanı Kemal KAZAN, İlçe Emniyet Müdürü V.Aykut DİNÇ,İlçe Jandarma Komutanı V. Murat TAVUSBAY, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile vatandaşlarımız katıldı.