CUMHURİYETİMİZİN 95. YIL DÖNÜMÜ İLÇEMİZDE ÇOŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyetimizin 95. Yıl dönümü ilçemizde coşkuyla kutlanıldı
Kutlamalara 28 Ekim Pazar günü Atatürk Anıtı'na İlçe Kaymakamlığı ve Göynük Belediyesi tarafından Çelenk koyma töreniyle başlanıldı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları 29 Ekim Pazartesi günü İlçe Kaymakamız Sayın Eyyüp Güngör’ün makamında tebriklerin kabulü ve ardından Göynük Belediyesi Spor Kompleksi Beybahçesi Stadında gerçekleşen tören ile devam etti.
Törene İlçe Kaymakamız Sayın Eyyüp Güngör, Belediye Başkanı Kemal Kazan, Cumhuriyet Baş Savcısı Furkan Aslan, İlçe Emniyet Müdür V. Aykut Dinç, İlçe Jandarma Komutanı Bora Topçu, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Demiröz,Belediye Başkan Yardımcısı Günay Can İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin Yüksel, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Baysal, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Bayraktar, kurum amirleri, gazilerimiz, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katılırken Göynük Belediyesi tarafından halkımıza Türk Bayrağı hediye edildi.
İlçe Kaymakamız Sayın Eyyüp Güngör ve Belediye Başkanı Kemal Kazan’ın öğrencilerin ve halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrikleri ile başlayan program, saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması, İlçe Kaymakamız Sayın Eyyüp Güngör’ün günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Öğrencilerin okudukları şiirler ve Göynük Ortaokulu Öğrencilerinin sergiledikleri solo türkü performanslarının ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ilçemiz okullarında düzenlenen resim, şiir, kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere İlçe Kaymakamız Sayın Eyyüp Güngör, Belediye Başkanı Kemal Kazan ve protokol üyelerinin ödül takdiminin ardından Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programı Sifyanlar Köyü Yöresel Halk Oyunları ekibi ile Mehteran Takımının gösterisi ve tören geçidinin ardından sona erdi.
Program sonrasında İlçe Kaymakamız Eyyüp Güngör, Belediye Başkanı Kemal Kazan ve protokol üyeleri Şehit Ziya Sarpkaya’nın kabrini ziyaret ederek kabri başında dua okudular.