Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama programı çerçevesinde ilk tören Anıt Parkta Atatürk Anıtı önünde yapıldı.

Daire amirleri ,öğretmen ve öğrencilerin katıldığı çelenk sunma töreninde Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

İlçe Şehir Stadında devam eden genel Programa Kaymakam Ahmet Oğuz ASLAN, Belediye Başkanı Kemal KAZAN, Garnizon Komutanı J.Yzb.Yaşar Oğuz YILMAZ, kurum amirleri,  okul müdürleri,öğrenciler ve öğrenci velileri ile halk katıldı.

Program  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı söylenmesiyle başladı.

Günün anlam ve önemini belirtir konuşma Gençlik ve Spor Müdürü Erol ÖZTOP tarafından yapıldı.

Gençlik Haftası Kutlama Etkinlikleri kapsamında düzenlenen, okullar arası Voleybol-Futbol, Masa Tenisi-Satranç-Atletizm yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ve Kaymakamlık Bahar Kupasında başarı elde eden takımlara protokol tarafından  ödüllerin dağıtılması ile program sona erdi.